Esquerra ofereix estabilitat a Ballesteros

Esquerra Republicana està disposada a donar estabilitat a Josep Fèlix Ballesteros si el PSC trenca el pacte de govern amb el PP a la ciutat de Tarragona. Els republicans han deixat clar que no volen entrar al govern i que no donaran suport en temes que fins ara s’han mostrat contraris com la Budellera, però en canvi estan disposats a posar facilitats per aprovar els propers pressupostos. Ballesteros ha agraït aquest posicionament d’Esquerra però avisa que ell és un home de paraula.

Els republicans tornen a insistir una vegada més i demanen a l’alcalde de Tarragona que trenqui d’una vegada el pacte de govern amb el PP arran de la sentència del Cas Gürtel i per com ha actuat al PP amb el procés amb Catalunya. Esquerra ara va més enllà i s’ofereix a Ballesteros per donar-li una estabilitat perquè pugui continuar governant, diuen que posaran facilitats per negociar el pressupost del 2019. Això si, Esquerra no vol entrar al govern ni tampoc donaria suport en temes de ciutat on fins ara han votat en contra com el Pla Parcial de la Budellera.

Esquerra assegura que amb aquest oferiment posa l’interès de la ciutat i la seva imatge per davant i demana a Ballesteros que sigui generós i obri aquesta proposta a altres partits del consistori. L’alcalde de la ciutat ha celebrat aquest canvi d’actitud per part d’Esquerra i el seu positivisme, però diu que no està disposat ha acceptar cap condició a canvi i que ell és un home de paraula. Per tant es mostra favorable a mantenir el pacte.

Els pròxims dies Esquerra i Ballesteros han de tenir una trobada per abordar aquesta qüestió.