Mireia Belmonte, a per l'or de Tarragona 2018

Serà una de les estrelles que participarà als Jocs Mediterranis. Avui l'hem vist per la ciutat, ha vingut a impartir classes de natació. Belmonte diu que té moltes ganes de competir aquí i que espera marxar de Tarragona amb alguna medalla.

És un dels plats forts de Tarragona 2018. Mireia Belmonte només ha participat en un Jocs Mediterranis, va ser a Pescara 2009 i d’allí en va marxar amb dues plates. Nou anys després tornarà en aquesta competició, assegura que arribarà a Tarragona amb un bon nivell físic perquè abans dels Jocs encara té dues proves importants al calendari. Tot i així Belmonte diu que no estarà al 100% perquè al cap d’unes setmanes, a l’agost, l’esperen els europeu de natació de Glasgow. Però la de Badalona ho té molt clar, vindrà aquí per aconseguir alguna medalla d’or. I diu que la competència serà dura...

Encara no sap en quines proves competirà. Diu que segurament no podrà participar en tantes com ho fa en uns Jocs Olímpics, perquè el calendari de Tarragona 2018 és molt reduït, les proves de natació estan concentrades en tres dies.

Belmonte encara no ha vist la piscina dels Jocs. Ha vingut a la ciutat per oferir unes classes de natació al centre esportiu Viding. Un acte que ha servit perquè la marca esportiva i Tarragona 2018 hagin arribat a un acord perquè els atletes i triatletes que vinguin a Tarragona 2018 puguin utilitzar aquests equipaments per entrenar-se durant els Jocs.