Espectacular incendi sense ferits a la Part Alta de Tarragona

Ensurt aquest migdia a Tarragona. Per l'incendi produït en un pis de la Part Alta de la ciutat, en un habitatge a tocar de la baixada de la Misericòrida. Les imatges que ha deixat han estat espectaculars, però per sort, no hi hagut cap persona ferida.

Són les espectaculars imatges que ha deixat l’incendi en un pis de la Part Alta de Tarragona. No ha provocat ferits i s’ha produït en un habitatge situat a tocar de la baixada de la Misericòrdia, en ple carrer Major. Ha cremat el tercer pis d’un bloc de quatre plantes.

Segons algunes fons es tractaria d’un pis d’ús turístic que estaria ocupat per quatre persones. Les flames també han afectat un bufet d’advocats que està ubicat a la mateixa planta.

Fins el lloc dels fets s’han desplaçat quatre dotacions dels bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís de les flames cap a tres quarts de dotze. Els bombers han entrat a través d’una escala a l’immoble i una vegada apagades les flames han continuat remullant i ventilant tot l’edifici perquè s’hi pugui dur a terme una revisió estructural.

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Mossos d’Esquadra han tancat la zona als vianants mentre s’estaven portant a terme les tasques d’extinció. L’incendi ha aixecat una important columna de fum que ha estat visible des de diversos llocs de la ciutat. Fins al lloc dels fets també s’hi han aproximat molts curiosos que passejaven per la zona.