Ballesteros defensa el pacte de govern amb el PP a Tarragona tot i la moció de censura

Finalment Ballesteros ho ha deixat clar. La moció de censura al Govern espanyol que avui s'ha aprovés a Madrid no afectarà en res el Govern municipal de Tarragona, és a dir, el pacte entre PSC i Partit Popular. L'alcalde tarragoní ha celebrat la investidura aquest matí de Pedro Sánchez com a nou president del Govern espanyol, assegurant que en res el canvi a Espanya afectarà els Jocs.

Content per l'arribada d'un president del govern del mateix color polític i tranquil respecte a la durabilitat del pacte que manté amb el Partit Popular al govern tarragoní, Així s'ha mostrat l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros minuts després de conèixer el resultat de la votació de la moció de censura que ha acabat amb el govern Rajoy.

Un Ballesteros que ha defensat el pacte de govern tarragoní tornant-lo a situar exclusivament en la governança municipal i allunyant-lo d'ideologies polítiques.

Respecte al principal projecte comú entre el govern municipal i l'estatal, els Jocs del Mediterrani, per Ballesteros el canvi de govern arriba quan els compromisos estatals ja s'han complert, tant pel que fa a infraestructures com al pressupost operatiu. En aquest sentit, ha destacat que els pressupostos que el contemplaven es mantindran intactes.

Ja en l'àmbit català, Ballesteros s'ha mostrat molt satisfet per l'oferta de diàleg sense condicions que diu ha fet Sánchez al govern català i espera que pugui ser l'inici d'una solució política al conflicte a Catalunya