La final per continuar a Segona

Convençut de la salvació, Gordillo vol seguir a la banqueta del Nàstic el curs vinent, s'allunya de la polèmica amb Federbet i mantindrà l'onze de Huesca per tancar la permanència contra el Rayo Vallecano.

José Antonio Gordillo no vol que res desviï l'atenció del partit contra el Rayo Vallecano però admet no entendre les sospites de Federbet per possible frau d'apostes durant el Huesca-Nàstic.

Mentre la Federació Espanyola va anunciar ahir al vespre que obria un expedient, el club afirma que aquest expedient ja s'ha tancat i que ara és la policia qui ha d'investigar després que la visualització del partit no deixi entreveure cap il·legalitat.

Tornant a la Lliga, demà dissabte el Nàstic depèn d'ell mateix. Si guanya, se salva. En cas contrari caldrà esperar els resultats de 5 camps més. Fins i tot l'empat davant el Rayo pot servir en la majoria de càbales. Els madrilenys rebran el passadís com a equip que ha pujat a Primera.

Gordillo no concentrarà l'equip. Sobre el seu futur, a oficines o a la banqueta, diu això. A partir de les 20.30 hores si el Nàstic compleix, Tarragona continuarà al futbol professional.