CBT: Prioritat, renovar Berni Álvarez

El conjunt del Serrallo no vol canviar d'entrenador la temporada vinent. Per aconseguir la continuïtat de l'històric tècnic vol recuperar jugadors d'anteriors èpoques. En definitiva, que el KM.0 arrenqui de nou des de Tarragona.

La tornada del CBT a la Lliga EBA va ser traumàtica per la lentitud a l'hora de formalitzar el projecte a l'estiu. Això va provocar l'adéu de molts dels jugadors franquícia i l'arribada d'efectius de fora del territori. Les lesions i els problemes burocràtics amb els estrangers van allunyar els blaus de la part alta. Ara el primer pas és convèncer Berni Álvarez.

Per captivar Berni, que afrontarà el curs ja sense el lligam de Tarragona 2018, cal muntar una plantilla competitiva. D'aquesta manera el club treballa per recuperar noms rellevants d'anteriors èpoques. Alguns dels actuals també renovaran. S'espera anunciar aviat les primeres novetats.

El CBT serà un dels tres equips del Camp de Tarragona que competiran a la Lliga EBA amb el Club Bàsquet Valls i l'ascendit Salou. Possiblement la LEB Plata comptarà amb dos grups però el CBT no optarà a disposar de plaça.