Gossos per fomentar l'atenció a l'escola Mare Nostrum

Sabien que els gossos poden fomentar l'atenció escolar i captar el reclam dels alumnes? Doncs això han descobert avui a l'escola Mare Nostrum de Tarragona, on han rebut dos visitants molt especials.

La Poma i el Croqueta són dos gossos de teràpia de l’associació d’activitats assistides amb animals 4 potes. Són dos gossos viatgers que expliquen els seus viatges i les seves coneixences a tots els nens que es troben., en aquest cas, alumnes de l’escola Mare Nostrum, una petita part del 700 alumnes de 1r i 2n de cicle inicial d’una desena d’escoles tarragonines que han participat del projecte.

En aquest cas, els viatges protagonitzats pels dos gossos els han portat a França, la Índia i Siria. Els escolars, interactuant amb ells, han pogut conèixer diferents realitats socials. Els gossos serveixen en aquest cas de reclam per captar i potenciar l’atenció dels escolars.

En total s’han realitzat 35 tallers entre els diferents centres. Aquesta proposta didàctica es realitza ja per tercer any consecutiu sota la coordinació del Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.