Com van ser les últimes permanències del Nàstic?

El Nàstic vol repetir la història dels tres últims cops que s'ha jugat la salvació a les acaballes de la Lliga. Aquelles experiències van certificar-se justament al Nou Estadi on els grana rebran dissabte el Rayo Vallecano.

Fem memòria i no oblidem Manolo Reina, l'heroi de l'any 2017 en aturar un penal a l'UCAM de Múrcia que hagués enviat el Nàstic a la Segona Divisió B. La ratxa de 3 victòries consecutives dels de Nano Rivas va salvar el projecte in extremis.

L'anterior cop que Tarragona va esquivar el desastre va ser la temporada 2010-2011 i encapçalat per Joan Carles Oliva, que va assumir el control de la banqueta a mitjan Lliga i en substitució de Luis Ángel César. Aquella vegada no val ser necessari esperar a l'última jornada sinó a la penúltima, quan la victòria davant l'Albacete va mantenir l'equip al futbol professional. Un any després el descens va ser inevitable.

El curs anterior, el 2009-2010, el Nàstic també va aconseguir la permanència en el penúltim partit i contra l'Elx de Willy Caballero.

L'actual Nàstic de Gordillo compta amb un punt d'avantatge sobre el descens marcat per l'Almeria i qualsevol resultat en forma de victòria garantirà la seva salvació. En cas contrari caldrà esperar què succeeix a la resta de la jornada i a 5 camps diferents. Tot plegat serà a partir de les 20.30 hores de dissabte.