Federbet insinua altres irregularitats en partits del Nàstic i el Huesca

 

Francesco Barana manté la sospita sobre el Huesca-Nàstic i afegeix sense especificar, que els 2 equips podrien havèr comès frau en algun altre duel del gener i l'abril. La plantilla defensa la seva innocència i se centra a tancar la salvació contra el Rayo.

El responsable de Federbet, Francesco Baranca, va explicar a la Cadena COPE que les sospitoses quotes durant el partit entre Huesca i Nàstic no són una acusació directa als futbolistes però a la vegada va apuntar que en cas d'adulteració, els clubs són víctimes dels jugadors.

Es parla d'apostes individuals que van arribar als 10.000 euros i s'afegeix ara que Huesca i Nàstic, o almenys un dels dos, serien protagonistes d'algun altre duel sospitós de l'hivern o la primavera. Davant els interrogants oberts el vestidor fa front comú.

Queden només 3 dies per a la final de la temporada davant el Rayo Vallecano en què el Nàstic depèn d'ell mateix per salvar-se. 2 punts el separen del descens i hi ha 5 rivals directes. Ara mateix seria l'Almeria qui perdria la categoria.