Federbet sospita del Huesca-Nàstic

L'organisme internacional que vetlla pel bon funcionament de les apostes esportives apunta de nou cap a Tarragona 4 anys després. La resposta de la plantilla, però, no s'ha fet esperar.

Segons publica www.elconfidencial.net, 30 de les 59 cases d'apostes més importants del món van retirar el Huesca-Nàstic per sospites de frau en detectar moviments des d'Ucraïna i països de l'Àsia. L'article remarca que usuaris llunyans van optar pel triomf del Nàstic malgrat la diferència a la classificació. Ara bé, cal recordar que els grana es jugaven la permanència i que el Huesca ja havia pujat a Primera.

Expliquen, a més, que la cotització va disparar-se més enllà del descans malgrat l'empat al marcador i que això va encendre les alarmes de moltes d'aquestes cases de joc. La victòria tarragonina es pagava en alguns casos a 1,35 euros per euro apostat.

L'única font amb nom i cognom concret és la de Francesco Baranca, secretari general de Federbet, que al seu dia ja va apuntar cap al Nàstic per possibles accions fraudulentes durant el Constància-Nàstic de la temporada 2013-2014 i que va finalitzar amb empat.

La investigació del Constància-Nàstic no va tenir recorregut, tampoc les advertències del Nàstic d'iniciar accions penals. Cap dels 5 rivals del Nàstic va perdre el passat cap de setmana.