Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El nou edifici de La Muntanyeta avança pendent del finançament

Amb la previsió intacta d'acabar les obres abans de l'estiu del 2019 i obrir portes al setembre. Amb aquest horitzó continuen avançant els treballs del nou edifci de La Muntanyeta al barri tarragoní de Bonavista, que gairebé triplicarà les places de residència per a persones amb paràlisi cerebral i augmentaran les del taller per adults. El principal dubte, el finançament, del que només s'ha cobert el 40 per cent, i que els responsables esperen augmenti amb l'arribada d'un nou govern a la Generalitat.

Es calcula que encara queda un any d'obres per endavant, però les estances principals tant de la futura residència com del taller per a adults ja es comencen a intuir entre els treballs. D'aquesta manera, les futures habitacions, tant individuals com dobles, el menjador principal o la zona de lavabos i banys, completament equipada ja amb els rails que hauran de suportar les grues que ajudaran a la mobilitat d'usuaris i professionals, ja es torben preparades per al seu equipament definitiu.

Tot a punt doncs per al proper i definitiu pas del tancament definitiu de la primera i la segona planta, que conformarà ja a finals d'aquest any la configuració definitiva d'un edifici que, amb 60 places de residència i 50 de taller per a adults, ha de canviar la vida dels usuaris i professionals de la Muntanyeta.

Uns treballs pressupostats en més de 6 milions d'euros que, de moment, han cobert un 40 per cent del seu finançament gràcies a les aportacions de l'IRPF tant de l'Estat com de la Generalitat, així com a aportacions privades. tot i això, des de la Muntanyeta avisen de la necessitat de continuar rebent ajudes institucionals per a completar el projecte. És per això que celebren la formació d'un nou govern a Catalunya, tant pel que fa al finançament de l'obra com per al funcionament posterior de l'equipament.

Així doncs, i tot i el finançament progressiu dels mateixos, els treballs continuen amb l'horitzó de poder posar en funcionament el nou equipament al setembre del proper 2019.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ