Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Gordillo, dia 1 amb el Nàstic

José Antonio Gordillo ha encapçalat la seva primera sessió de feina a les ordres del Nàstic. De to visiblement tranquil,. qui el coneix afirma que el caràcter el mostrarà al vestidor. De moment ja hem pogut parlar amb ell.

Aparentment tímid i de gest seriós, com si no fos ell la nova cara visible de la primera plantilla del Nàstic. Qui el coneix d'anteriors etapes afirma que Gordillo sabrà mostrar el geni on toca, a vestidors, i que des d'avui mateix impregnarà la plantilla del caràcter perdut fa setmanes o mesos. Fins i tot Gordillo té problemes per analitzar què ha passat amb el Nàstic aquesta temporada.

Coneix la casa com a jugador i secretari tècnic i ara assumeix el control de la banqueta amb la companyia d'altres veterans com Manolo Martínez i Jordi Abella. La seva mà dreta, però, és nouvinguda. Es tracta d'Abel Segovia, exfutbolista i antic membre de la secretaria tècnica del Màlaga. Gordillo demana l'ajuda de l'afició per dissabte a les 4 de la tarda. Serà quan el Nàstic rebi la visita de la Cultural Leonesa, rival directe.

Un sol punt separa els grana del descens a manca de 3 jornades. La situació és molt similar a la del curs anterior. Ara és Gordillo qui ha de mantenir el projecte al futbol professional.

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ