El perfil de José Antonio Gordillo

Repassem la trajectòria del nou entrenador del Nàstic, amb passat a la gespa grana i també als despatxos. Durant un any va exercir de secretari tècnic al costat de Josep Maria Nogués.

Casualitat o no Gordillo va ser present a la inauguració del nou museu del Nàstic, el 26 d'abril. Un espai on la seva samarreta i les seves botes són predominants. Són les de l'ascens a Zamora de la temporada 2000-2001. Té 44 anys, va néixer a Morón de la Frontera i va defensar la samarreta del Nàstic en 103 partits de Lliga, del 1998 al 2002. Sempre va ser un dels jugadors més apreciats d'aquella època per l'afició tarragonina.

Va entrenar l'equip del seu poble, va exercir de segon de Pepe Mel al Deportivo, va encapçalar el planter del Betis i va ser director esportiu del Sabadell a Segona. Anteriorment també va passar pels despatxos del Nàstic, durant un any i de la mà del seu amic Josep Maria Nogués. Finalment Gordillo va presentar la dimissió el desembre del 2010 i amb l'equip en crisi, a la part baixa de Segona, poc després de la destitució de Luis César.

Malgrat l'extens currículum, serà la seva primera gran experiència com a primera espasa d'una banqueta professional perquè amb el Llevant ha assumit tan sols tasques auxiliars.