Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Tarraco Viva recrea els Jocs de Nemea en la seva estrena

Els de Nemea són un dels quatre grans jocs panhel·lènics de l’antiguitat. Es van disputar des del segle IV abans de Crist i van arribar fins a l’època romana. Ara s’han recuperat en el marc de la 20a edició de Tarraco Viva. Una edició vinculada també a la celebració dels Jocs Mediterranis i que s’ha volgut iniciar amb un acte inaugural que ha emulat l’estrena dels Jocs de Nemea, unint d’aquesta forma la voluntat de recrear la història amb l’olimpisme.

El grup de reconstrucció històrica Thaleia, amb la col·laboració de l’Institut Ars Dimicandi va recrear la inauguració dels jocs de Nemea de l’any 67, presidits per l’emperador Adrià, la família imperial i el seu seguici. Una proposta completada amb l’explicació de diferents competicions que en van formar part. És la primera de més de 400 activitats programades fins el 27 de maig. Activitats que volen donar vida a la història.La vintena edició de Tarraco Viva compta amb la complicitat d’una trentena d’entitats i, a banda de 30 espais escènics repartits per Tarragona, també trasllada el festival a cinc localitats més del Camp de Tarragona. Entre les principals novetats d’enguany, la proposta que recrearà la vida en un carrer romà.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ