TAC12 oferirà un any més en directe el Concurs de Focs

 

TAC12 aposta un any més pel Concurs Internacional de Focs de Tarragona. Es celebrarà del 4 al 7 de juliol i es podrà seguir en directe per aquesta casa. Aquesta és la 28a edició del concurs.

El concurs de Focs l’obrirà, el 4 de juliol, dimecres, la pirotècnica Tomàs, de Castelló, que ja hi ha participat tres vegades. Dijous serà el torn de la gallega Xaraiva i divendres dispararà la italiana Poleggi. Tancarà el concurs, dissabte 7 de juliol, la valenciana Pirotècnia del Mediterraneo. És l’ordre d’actuació, que s’ha sortejat aquest dimarts. La 28a del concurs internacional de Focs es podrà seguir, un any més, en directe per TAC12. Seran unes retransmissions que incorporaran les veus d’especialistes i d’espectadors i que permetran que el públic del Concurs, s’ampliï.

Enguany s’han presentat 13 pirotècnies i el jurat n’ha triat les 4 que hi participaran. La guanyadora serà l’encarregada dels espectacles pirotècnics de Santa Tecla. En aquesta edició del concurs el públic podrà veure espectacles diferents, tots ells de qualitat. Aquest és l’únic concurs de focs que es pot seguir en directe per televisió. A més, els espectadors podran decidir quina és la millor pirotècnia i rebrà el premi del públic, que atorgarà TAC12.