L'Ajuntament confirma que treballa per acollir els Xiquets de Tarragona

TAC12 ho avançava aquest dilluns i avui ho confirma la regidora de Patrimoni, Begoña Floria. L'Ajuntament de Tarragona treballa perquè els Xiquets puguin assajar a les seves instal·lacions el que queda de temporada. Mentrestant, el consistori espera conèixer en el termini d'un mes les afectacions reals al local del carrer Santa Anna i no es descarta del tot que finalment sí que es pugui utilitzar el pati d'assig però no la part superior de l'edifici

Tal i com els avançàvem aquest dilluns, l'Ajuntament de Tarragona té com a principal opció damunt la taula per a donar solució a la manca de local dels Xiquets de Tarragona que aquests puguin utilitzar el pati cobert de l'edifici del consistori tarragoní que ara ocupa l'oficina de projectes, un cop aquesta es traslladi a l'edifici de serveis centrals de la Rambla Nova.

Un trasllat que des del consistori reconeixen és complicat, però asseguren que treballaran per a que es pugi dur a terme el més aviat possible per a poder pal·liar la situació actual dels assajos de la colla.

Paral·lelament a la recerca d'un pati d'assaig alternatiu per a la colla matalassera, des del consistori es treballa per a determinar l'afetcació real dels problemes estructurals del local del carrer Santa Anna, uns treballs dels que s'esperen resultats en un termini d'un mes, i que no es descarta que puguin dictaminar que la colla sí que pot utilitzar el pati d'assaig, però no la part estructura del l'edifici, el que resoldria el problema més important, el de l'assaig fins a finals de temporada.

Mentrestant, l'ajuntament ha remés una carta a la resta de colles de la ciutat demanant la seva col·laboració i ha permès el trasllat de les oficines de la colla matalassera a la Casa Canals