El Nàstic vol passar pàgina davant l'Osasuna

Després de la important sotragada del passat diumenge a Lorca, el Nàstic busca davant l'Osasuna tres punts que el facin tornar al camí de la permanència a la Segona Divisió. Tejera i Àlvaro Vàzquez són baixa per sanció davant uns navarresos que esgoten les seves aspiracions de play-off

Cinc dies després, la llarga ombra del partit contra el Lorca de la setmana passada encara cueja damunt d'una plantilla del Nàstic que el qualifica d'accident i que és conscient que l'única manera d'esvair els dubtes és aconseguir els tres punts aquest diumenge a migdia davant de l'Osasuna al Nou Estadi. Per fer-ho, Nano Rivas té una única recepta.

I per fer-ho, qui ho havia de dir ara fa només unes setmanes, plantilla i entrenador s'aferren a la bona imatge donada per l'equip en els últims tres partits a casa, en un Nou Estadi que, ara sí, ha de ser un fortí per a la permanència.

Pel que fa a les baixes per sanció de Tejera i, sobretot d'Àlvaro Vàzquez, Nano afirma que hi ha una llarga llista de possibles substituts, però li sembla que ho té clar.

Davant aquest diumenge a les 12 del migdia, un Osasuna que es juga una de les últimes oportunitats per optar al play-off que el retorni a primera un any després del descens.