Ciutadans engega la maquinària electoral per guanyar les pròximes eleccions municipals a Tarragona

Ciutadans de Tarragona dóna el tret de sortida a la precampanya electoral per les eleccions municipals que es duran a terme d’aquí un any, al maig del 2019. El portaveu del grup municipal del partit, Rubén Viñuales va presentar les propostes de ciutat que vol dur a terme Ciutadans si aconsegueixen guanyar les eleccions municipals.

Amb una bona posada en escena i un discurs senzill i directe, el portaveu de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, va explicar les propostes que té el partit per fer el salt al govern de Tarragona. Va ser en un teatre de Tarragona on hi van assistir més de 400 persones. Un acte que va ser presentat per l’exdiputat taronja al Parlament Jordi Cañas.

Viñuales va anar dibuixant el model de ciutat que vol aconseguir si arriba a ser l’alcalde de Tarragona, tot i que encara no està confirmat que sigui l’alcaldable que presentarà la formació. Una presentació de programa electoral que entre moltes propostes destaca un pla de xoc de barris amb dos milions d’euros d’inversió cada any. Fer de l’Ajuntament una administració més àgil i participativa. Oferir 2.000 euros d’ajut a les persones que obrin un negoci a Tarragona i fer que la ciutat sigui municipi turístic perquè els comerços puguin obrir en diumenge. També va prometre posar als pàrquings municipals a 4€ i dotar-los de bicicletes elèctriques perquè la gent es pugui desplaçar per la ciutat. Ciutadans també aposta per fer un nou museu arqueològic i habilitar una biblioteca central al pàrquing Jaume I.

A les darreres eleccions municipals Ciutadans va ser la segona força més votada a la ciutat de Tarragona aconseguint 4 regidors. Ara donen el tret de sortida a la precampanya electoral amb el principal objectiu d’aconseguir el govern municipal al maig del 2019, un objectiu que veuen possible d’aconseguir.