Marina Port Tàrraco creu que l'entorn limita la seva capacitat de negoci

Els gestors consideren que el Barri Marítim s'ha degradat i que això afecta l'equipament. Malgrat la construcció del futur pas elevat, lamenten la manca de solucions per superar la barrera física de la via del tren i la ineficàcia de l'accés per la plaça dels Carros. Tot i això, aspiren a ocupar el 75% dels locals comercials aquest 2018.

Marina Port Tarraco admet que gran part de la ciutadania contempla encara aquest racó com un espai privat però que la tendència canvia gràcies a l'augment de l'ocupació de locals comercials. Ara se situa en el 60% mentre es negocia l'arribada de 3 empreses.

Alerten, això sí, que la passarel·la i la remodelació del passeig marítim són tan sols els primers passos per connectar el recinte amb el nucli urbà. Creuen que no s'ha fet prou.

No faciliten xifres d'amarrament i tampoc xifres concretes del volum de negoci anual, que se situaria entre els 5 i els 6 milions d'euros. L'actual gestió va iniciar-se l'estiu del 2011, i des del 2014 el creixement és constant. Reivindiquen, a més, la importància d'aquests vaixells per davant del negoci creuerista.

Afegeixen, d'altra banda, que existeixen empreses interessades a ocupar la seu dels Jocs en acabar-se Tarragona 2018. Per obrir la Marina a tothom, diumenge a les 12 del migdia s'inaugurarà el conegut com a "Diumenges a Port Tàrraco", amb música, vermut i activitats esportives familiars situades a l'amfiteatre i amb entrada lliure al pàrquing.