El MNAT traslladarà les activitats de la Nit dels museus a la Necròpolis de Tarragona

En poc més de dues setmanes arribarà la Nit dels Museus a la ciutat de Tarragona, concretament el dia 19 de maig. L'edició d'enguany estarà dedicada a la comunicació i els set museus encarregats de rebre als visitants hauran d'explicar una història conjunta amb algunes de les peces que s'exposen als museus de la ciutat. 

Durant aquesta jornada el museu d'art modern, bíblic, diocesà o el del Port de Tarragona, entre d'altres, obriran les seves portes a partir de les 7 de la tarda fins a altes hores de la nit. Recordem, però, que el Museu Nacional arqueològic de Tarragona va tancar les seves portes al passat més d'abril i traslladarà les activitats, per aquesta nit dels museus, a la necròpolis paleocristiana de Tarragona. Aquesta, però, serà l'única edició que es perdrà, ja que el trasllat de la plaça del Rei al tinglado número 4 del moll de costa està prevista pel juny.

La jornada portarà, com ja va sent habitual, activitats especials i tallers pels més petits per atraure les visites en família. També algunes novetats, com la visita nocturna al claustre de la catedral, una nova aposta pel Museu d'art modern de Tarragona amb art accessible per a discapacitats visuals i la inauguració del mur perimetral romà del Museu Bíblic que es va començar a excavar el setembre passat. A partir de dilluns vinent ja es podran reservar les entrades per la visita guiada per tots els museus, amb un preu simbòlic de 2 euros, i que preveu passar per totes les activitats programades en un recorregut de 2 hores i mitja.