Així serà el golf de Tarragona 2018

Per primera vegada els Jocs Mediterranis comptaran amb golfistes professionals. I hem completat un tomb pel camp del Catllar, seu d'aquesta especialitat.

Des de fa més de 3 dècades el Golf Costa Daurada és un referent arreu de Catalunya. Va començar amb 9 forats, que van ampliar-se a 18, amb una remodelació recent que s'estrenarà als Jocs. El golf ha evolucionat molt i genera 35.000 sortides anuals en aquest indret.

I no és car, un dia en grup pot costar 25 euros per persona. Les virtuts d'un bon jugador són aquestes.

El golf va debutar als Jocs Mediterranis el 1983. Però Tarragona 2018 contempla novetats amb el debut de jugadors professionals a cita. S'esperen 38 homes, 23 dones i 15 països. La previsió supera les expectatives, amb possibles participants entre els millors 200 del món.

El mateix dissenyador d'aquest camp de 50 hectàrees va endur-se el bronze de Casablanca 83, es tracta d'Alfonso Vidaor.

Paral·lelament el club amplia horitzons amb una zona de pàdel que definirà la Ciutat Esportiva de Tarragona i el Catllar. Volen que el golf sigui l'excusa per jugar en família.

A l'extens racó de pitch and putt practiquen les promeses del club. Entre elles la Marina, tercera al campionat d'Espanya base. Ella seguirà amb atenció les 4 jornades dels Jocs. Les dues millors targetes seran les que puntuaran al rànquing.

El golf de Tarragona 2018 s'allargarà del 25 al 28 de juny. Cada país podrà presentar un màxim de 3 jugadors i 3 jugadores.