El Festival Dixieland tanca amb un molt bon balanç tot i la pluja

Tarragona tanca avui el Festival Dixieland coincidint amb el Dia Internacional del Jazz. Un certamen que es clou amb més de 100 actes. La nota negativa, la pluja, que ha obligat a fer alguns canvis d'última hora.

Centrar-se en l’univers sonor de la trompeta, aquest ha estat l’objectiu del Festival Dixieland d’aquest any. És per això que un dels principals concerts d’aquest festival ha tingut com a protagonista Dan Barrett, el trompetista i trombonista membre de la New Orleans Jazz Band. El Teatre Tarragona es va omplir per escoltar aquest quintet.

Al llarg del cap de setmana diversos locals, carrers i places de la ciutat de Tarragona s’han omplert de música Jazz i també de molt de ritme. El Lindy Hop és una modalitat de ball amb més presència cada dia a casa nostra, és per això que en aquest Dixie s’ha pogut aprendre aquesta modalitat plena de ritme i energia.

En total el Festival Dixie ha organitzat més de 100 actes. Des de l’organització fan balanç positiu d’aquesta nova edició i es mostren satisfets per la alta participació que hi ha hagut en totes les modalitats d’esdeveniments organitzats. El punt més agre va ser la pluja de diumenge que va obligar a traslladar i modificar alguns actes.

Tot i la pluja però el vestíbul del Teatre Tarragona es va omplir per gaudir de la batalla de bandes, un dels actes més populars i divertits. El ritme dixie i dels diversos balladors va ser la cara més positiva d’un diumenge gris i plujós.