L'acord ferroviari del Camp de Tarragona es fixa 3 anys per disposar de tots els projectes

 

3 anys, aquest és el limit que es fixa la Generalitat per disposar de tots els projectes ferroviaris acordats amb les principals ciutats del Camp de Tarragona fa una setmana, per tal de començar-los a executar. Aquestes són les expectatives de l'acord ferroviari entre Tarragona, Reus, Vila-seca, Salou i Cambrils, amb la Generalitat per tal de fer un front comú a l'Estat per aconseguir el desenvolupament definitiu de totes les reivindicacions del territori en matèria de trens.

El 19 d'abril es va fer públic, i ara, en declaracions al programa Interès de TAC12, Ricard Font hi posa terminis. I l'esparança és que es compleixin, segons Font, per l'acumulació de retards durant anys amb les infraestructures a Catalunya, que provoquen ara la reacció del Govern espanyol. 

Tot i que Ricard Font creu que podria ser després de l'estiu, el que no pot confirmar el Govern català és la data de posada en marxa, aquest any, del tram del corredor del Mediterrani entre Vandellós i l'estació del Camp de Tarragona, per l'interior de la línia costanera fet que suposarà el desmantellament de les vies que quedaran en desús a Salou. Una proposta que es va començar a dibuixar fa dues dècades.