L'Altre Concurs de Castells arriba a la gran final

Castellers de Vilafranca, Colla Jove Xiquets de Tarragona o Colla Vella dels Xiquets de Valls. Una de les tres s'endurà aquest divendres el títol de guanyadora de la segona edició del programa l'Altre Concurs de Castells. Són les tres supervivients de les 15 colles que van començar el programa que busca la colla que més sap del mon casteller

Després de set programes entre previs i semifinals i de 91 preguntes i respostes la voltant del món casteller, l'Altre, Concurs de Castells arriba aquest divendres a la gran final, en la que coneixerem la colla guanyadora d'aquesta segona edició del programa que busca la colla amb més coneixements del món casteller.

Una final que comptarà amb les tres colles que han conformat el podi en les dues darreres edicions del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça. Els Castellers de Vilafranca i la Colla Jove Xiquets de Tarragona hi seran després de vèncer en les seves respectives semifinals i la Colla Vella dels Xiquets de Valls completarà el trio finalista després de ser la millor segona classificada d'aquestes semifinals.Com és habitual, les tres colles competiran en cinc categories diferents per a agafar el relleu dels Xicots de Vilafranca, campions de la primera edició de l'Altre Concurs la temporada passada, i fer-se amb els 1.000 euros per a un viatge de la canalla de la colla que s'emportarà el guanyador.