"Al 3 li tinc la matrícula agafada i acabarà expulsat"

Lluís Fàbregas ja és nou president executiu del Nàstic. Ho serà durant els pròxims cinc anys. Així ho ha ratificat la Junta General Extraordinària d'Accionistes del club grana. Fàbregas substitueix a Josep Maria Andreu, qui continuarà vinculat al club com a vocal i sent un dels màxims accionistes. El nou president portava al club des del 2009, primer fent funcions de director de marca i fins ara de director general. Fàbregas es trobarà un Nàstic sanejat econòmicament i viu socialment. Per això, el principal objectiu esportiu serà tornar a lluitar per l'ascens.

"TENIM PROVES CLARES"

L'estiu a can Nàstic serà llarg. El club ha confirmat que aquest mateix dimarts va presentar el recurs esportiu per les sancions imposades després del Nàstic - Màlaga. Aniran si fa falta fins al Tribunal Contenciós AdministratiuParal·lelament, continuen treballant amb la demanda que volen interposar contra l'àrbitre Eder Mallo. El cop econòmic de no haver ascendit és d'uns 20 milions d'euros. Des de l'entitat asseguren que tenen proves que l'àrbitre va afavorir conscientment al Màlaga. "L'àrbitre el divendres va dir que al 3 li tenia la matrícula agafada, i el 3 va ser expulsat", ha explicat Andreu. "Tenim proves clares i alguna cosa més a explicar, ho anirem fent", ha afegit.

AMPLIACIÓ DE CAPITAL 

A la Junta General Extraordinària d'Accionistes s'ha aprovat una ampliació de capital de tres milions vint mil euros. També s'han modificat els estatus socials perquè el d'Administrador sigui ara un càrrec retribuït.