David Concha renova i complirà la sanció amb el Nàstic

David Concha no podrà jugar fins a la 13a jornada de la Primera Federació 2024-2025, a no ser que el recurs presentat prosperi. Quan torni a trepitjar el verd, però, ho farà vestint de grana. L'extrem de Santander ha acceptat la proposta de renovació i continuarà al Nàstic la pròxima temporada, més una altra d'opcional. Concha i Nacho González van ser els grans damnificats de les sancions de la final contra el Málaga, però el club els va fer confiança. Només un, però, ha decidit continuar a Tarragona.

FELIÇ A TARRAGONA

I és el que càntabre ha tornat a sentir-se futbolista al Nou Estadi després d'anys molt difícils saltant d'un club a un altre. De tastar la Primera Divisió amb la Reial Societat ara fa vuit anys, a divagar per Barça B, l'Osaka japonès i el Hammerby suec maltractat per les lesions i amb la fortalesa mental molt debilitada.

Al Badajoz semblava que remuntava el vol, però no va aconseguir consolidar el progrés. El Nàstic va fer una aposta a cegues i el va rescatar de Suècia. Aquí també va costar arrencar, però el millor David Concha va aparèixer a final de temporada per ser el referent per la banda esquerra. Al play-off, actuacions essencials amb assistència al camp del Ceuta i gol a la Rosaleda.

plantilla.jpg

MIG DEL CAMP AL COMPLET

Amb la continuïtat de Concha, el Nàstic ja té completat el mig del camp i les bandes. Una línia de mitjos pràcticament calcada a la de l'any passat. Al centre, continuen al complet Óscar Sanz, Gorostidi, Borja i Montalvo. A la banda dreta, només canvia Víctor Narro per Andy, a més de Jaume Jardí. Mario i Concha seran els encarregats de percutir des de l'esquerra. L'únic dubte serà veure si cal un nou fitxatge, tenint en compte el poc protagonisme de Mario el curs passat i la sanció de Concha.