Gorostidi continua, però encara queda feina als despatxos

D'aquí a tot just una setmana el Nàstic tornarà a arrencar màquines. El dilluns 15 de juliol Dani Vidal i la seva plantilla tornaran a trepitjar la gespa, però encara queda molta feina per fer als despatxos. I ho farà amb Ander Gorostidi, que ha acceptat l'oferta de renovació. Ara per ara, els grana només tenen 19 jugadors en nòmina i sense descartar que hi pugui haver alguna sortida. D'aquesta manera, haurien d'arribar, com a mínim, tres fitxatges més, podent arribar a mitja dotzena.

PLANTILLA.jpg

CAL SEGON PORTER

On més feina hi ha és al darrere. A la porteria, Alberto Varo té contracte i continuarà sent el guardià tarragoní; a no ser que algun equip passi per caixa per endur-se el millor porter del curs passat a Primera Federació. El Nàstic sí que haurà de buscar segon porter perquè Dani Parra no ha renovat.

UN CENTRAL MÉS

A la defensa és on cal més reestructuració. Han marxat de forma dolorosa Nacho i Trigueros, però s'ha fitxat Gorka Pérez, del Lugo. A més, el canterà de la Peña torna de la seva cessió, sense saber si tindrà lloc al primer equip. El Nàstic, doncs, hauria de fitxar un central més per sumar-se també a Dufur.

Al lateral esquerre caldrà trobar algú per doblar la posició del capità Joan Oriol. Al carril dret hi ha incògnites per conèixer si Alex Tirlea, amb molt poc protagonisme, continua o cal buscar un nou suplent de Pol Domingo.

EL MATEIX MIG DEL CAMP

Al mig del camp el gran fitxatge és Ander Gorostidi després d'acceptar continuar al Nàstic. Així, a la sala de màquines el bloc continua al complet amb Óscar Sanz, Borja Martínez i Marc Montalvo. La banda dreta ja està tancada amb Jaume Jardí i l'arribada de Víctor Narro; a més, allà torna de cessió Hamza, també amb el dubte de si tindrà lloc.

A l'esquerra encara tot té interrogant: no se sap si Concha renovarà i què passarà amb Mario, amb molt pocs minuts el darrer curs. Potser caldrà alguna arribada.

ES BUSCARÀ GOL AL MERCAT?

En punta, les coses estan força clares, a no ser que algú posi diners i s'endugui Pablo, un dels pilars de l'equip. Gorka Santamaría buscarà reivindicar-se i Marc Fernández es perfila com a home important. I un parell de dubtes: veure si Marc Álvarez té lloc a l'equip després d'un any en blanc per lesió i si cal buscar més gol al mercat després de l'adeu d'Alan Godoy.