Tot el Concurs de Castells, en directe a TAC12

 

Tot el Concurs de Castells es podrà viure en directe a TAC12 i a la resta de televisions locals del país. Per sisena edició consecutiva, la triple cita castellera arribarà arreu gràcies a una producció de la televisió pública del Camp de Tarragona i la Xarxa de Comunicació Local. Serà el 29 de setembre des de Torredembarra, i el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre, des de la Tarraco Arena Plaça, on el desplegament tècnic tindrà 16 càmeres i una vuitantena de professionals.

Les condicions d'aquesta producció han quedat fixades, per segona vegada, en un conveni signat per les quatre parts que ho fan possible: TAC12, La Xarxa, l'Ajuntament de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres. Un acord que, celebren, suma esforços per a l'emissió d'un espectacle que s'emmarca a més dins d'una extensa temporada castellera i audiovisual.

A més de les tres jornades del Concurs, s'emetrà també la gala en què se sortejarà l'ordre d'actuació del Concurs de Castells l'11 de setembre des del Teatre Tarragona, en una producció de TAC12 i La Xarxa.