Tarragona dissenya la cultura del futur

Són representants d'entitats del seguici festiu de la ciutat de Tarragona, però també d'altres àmbits com els castells, el carnaval o la Setmana Santa. Tots ells posen en comú propostes de millora per a continuar amb la consolidació de la cultura popular tarragonina.

Ho fan en el marc de la segona trobada de la taula de treball en aquest àmbit que impulsa l'Ajuntament a través del Pla Estratègic Tarragona Cultura. Un full de ruta que emmarca diferents àmbits de la cultura, des de les arts escèniques, a la producció literària, passant per altres com la gastronomia. Tot amb l'objectiu de crear una nova manera de fer escoltant a cada sector.

Després d'una primera trobada en què es va analitzar l'estat de la qüestió, aquest dilluns va ser el torn per a presentar propostes concretes. Això es fa amb cada sector, però també es treballen temes comuns a tots els àmbits.

LES CONCLUSIONS, L'ANY VINENT

Durant els darrers mesos d'aquest 2024 es vol acabar amb aquest treball d'escolta de propostes per a poder començar a redactar les conclusions que han de regir el pla a inicis del 2025 i poder aprovar-lo a mitjans de l'any vinent.