El Nou Estadi no tindrà cadires buides

Estar al costat de l'equip és omplir el Nou Estadi o el parc del Francolí. També, evidentment, desplaçar-se a Málaga. I per descomptat, anar a rebre la plantilla després de la tornada a Tarragona. Un grapat d'aficionats del Nàstic van plantar-se a les instal·lacions aquest diumenge a la tarda per donar ànims als de Dani Vidal.

UN NOU ESTADI PLE

Hi ha la sensació que la remuntada és possible, que la Segona Divisió no està gaire més lluny que la setmana passada. Es confia en el factor Nou Estadi i en la comunió entre futbolistes i aficionats. El fortí grana estarà encara més ple i millorarà l'entrada del Ceuta. Hi haurà 14.500 espectadors, 500 dels quals malaguistes. El Nàstic també té a favor la fortalesa enguany contra grans equips.

ELS HEROIS DE MÁLAGA

Alguns dels aficionats que van anar a rebre l'equip havien arribat al matí després de creuar la península de punta a punta. Dels més de 400 nastiquers desplaçats a Málaga, un centenar van anar a bord de dos busos que els tornaven a Tarragona menys de mig dia després del final del partit. Una afició que va fer nit a la carretera i que dormien, si podien, pensant en l'oportunitat perduda.

CONTRASTOS AL FRANCOLÍ

I tal com va passar en l'anada de les semifinals contra el Ceuta, el parc del Francolí es va tornar a omplir de gom a gom per seguir el que passava a la Rosaleda. Un petit Nou Estadi, amb unes 6.000 persones que omplien la graderia i amb els més joves animant prop de la pantalla gegant.

Primer, decepció, amb l'1-0 dels locals. Cares llargues i d'incredulitat davant un gol evitable, tant pels jugadors com per part de l'àrbitre. Després, eufòria i ànims totalment renovats amb l'empat de Concha. El golàs de l'extrem va esperonar de nou l'ambient. El penal en contra i el doblet de Roberto van suposar una galleda d'aigua freda. Va costar aixecar els ànims, però l'afició ho farà de nou: el Nou Estadi serà un infern per al Málaga.