La Casa de la Festa reobre portes

La Casa de la Festa ha tornat a obrir portes després de l’adequació de l’equipament durant l’últim any. L’espai, que exposa el seguici festiu de Tarragona, serà visitable tots els dies de la setmana durant aquest estiu. Els infants de Tarragona podran gaudir de nou dels elements, gegants i bestiari del seguici festiu de Tarragona qualsevol dia d’aquest estiu.

Després de romandre tancat des de la passada Sant Tecla per reestructurar i adequar l’espai, arranjant, entre altres actuacions, les humitats que patia l’equipament, la casa de la Festa ha tornat a obrir portes. Ja el primer dia d’obertura, les ganes de viure, conèixer i endinsar-se a la festa tarragonina en família i reposadament eren evidents.

Durant aquest estiu l’espai estarà obert al públic durant els matins cada dia de la setmana. De dilluns a divendres, de 9 a 3, i dissabtes i diumenges de 10 a 2. A més, la Casa de la Festa també obrirà les tardes de divendres i dissabte, en aquest cas, de 5 a 8. A banda de les visites lliures, també s’oferiran visites guiades per Sant Magí i Santa Tecla.