Es complirà la llei de l'ex?

Álex Mula tornarà a la ciutat que el va veure créixer com a futbolista. A l'estadi on va complir el somni de jugar a 1a Divisió amb l'equip on es va formar. L'eliminatòria entre el Màlaga i el Nàstic serà especial per a l'extrem de Premià de Mar. Amb el Màlaga, l'ara jugador grana, va arribar a jugar 13 partits a la màxima categoria del futbol estatal la temporada 2017-2018. Un any després en va disputar 11 a Segona Divisió.

El de dissabte, però, no serà el primer cop que el fill pròdig del planter malagueny s'enfronti al seu exequip. Ja ho va fer com a jugador del Fuenlabrada. Ara, això sí, retorna amb la motxilla carregada d'experiència després de 130 partits a Segona com a jugador també del Tenerife i Alcorcón.

DE MÉS A MENYS

Abans d'aterrar el passat hivern al Nou Estadi, l'extrem també va provar fortuna, sense gaire sort, a l'estranger, a Polònia i Grècia. La seva entrada a l'equip va ser més que bona i es va convertir en un habitual en els onzes de Dani Vidal. Les últimes setmanes, però, davant la irrupció d'Alan Godoy ha perdut protagonisme. Fins al moment, ha jugat 17 partits, 8 com a titular, i ha repartit una assistència.

L'ASCENS ENTRE CELLA I CELLA

Amb un talent innat per desbordar i encarar porteria, Mula va apostar pel Nàstic per tornar a prop de casa, recuperar sensacions d'anys enrere, i tornar allí on havia d'estar. La seva frase el dia de la presentació pot servir de premonició, va ser tota una declaració d'intencions per aconseguir l'ascens.

Així, no hi haurà millor dia per estrenar-se com a golejador i ajudar el Nàstic a posar de nou un peu al futbol professional. Es complirà la llei de l'ex? Els més supersticiosos diuen que no perdona.