A Màlaga amb "confiança" màxima

Dani Vidal no podrà celebrar el seu aniversari a la banqueta de La Rosaleda. El primer esglaó per tornar al futbol professional, l'anada de la final, es jugarà l'endemà que el tècnic compleix trenta-dos anys. És un dels més joves del futbol estatal i té molt clar quin regal vol, la victòria. 

La confiança amb Ivan Moreno, el cos tècnic i tota la plantilla és màxima. El Nàstic ja ha demostrat en sobrades ocasions que està preparat per competir contra qualsevol. Haurà de treure la seva millor versió. 

AMBIENT DE PRIMERA

La Rosaleda estarà plena a vessar. El Màlaga intentarà aprofitar l'empenta dels seus 30.000 aficionats per fer-se fort. Amb una plantilla que combina experiència i joventut, els andalusos tenen ratxes de gran futbol, però també cometen errades. Els de Dani Vidal hauran de controlar tots els petits detalls.

TOTS PREPARATS

Els tarragonins viatgen amb tota la plantilla disponible, només Gorostidi arrossega molèsties, però si és necessari, jugarà. Uns cinc-cents aficionats grana també acompanyaran l'equip. Treure un bon resultat serà clau per després poder somiar amb l'ascens al Nou Estadi.