Castells de vuit per Sant Jordi a Tarragona

Els castells bàsics de vuit de la Colla Jove van ser els millors registres de la primera diada conjunta de la temporada de les quatre colles de Tarragona per a tancar la jornada de Sant Jordi a la ciutat. Els Xiquets i Sant Pere i Sant Pau van fer castells de la gamma alta de set i els Xiquets del Serrallo el primer castell de set del curs

En poc més de 30 minuts la tradicional diada castellera va posar punt i final a la celebració de Sant Jordi a la ciutat de Tarragona. L'actuació a l'antiga, és a dir, amb totes les colles actuen alhora, va deixar bons registres de les colles tarragonines en la primera actuació conjunta de la temporada.

D'aquesta manera, la millor actuació la va dur a terme la Colla Jove, que va tornar a descarregar per tercera vegada aquest curs els dos castells bàsics de vuit, als que van sumar per primer cop el 9d7, sumant-se així a les colles que ja comencen des de ben aviat a provar aquesta estructura complexa amb la mirada posada al Concurs de Castells.Al costat dels liles, uns Xiquets marcats pels esdeveniments de la darrera setmana van descarregar tres castells de la Gamma Alta de set per primer cop enguany. Als ja descarregats 5d7 i 4d7 amb l'agulla hi van sumar el primer 7d7 del curs.Uns registres similars van sumar els Castellers de Sant Pere i sant Pau, en aquest cas amb dos castells de la gamma alta de set, el 5d7 i el 4d7 amb l'agulla, als que van sumar el 3d7.I precisament el 3d7 va ser el millor castells dels Xiquets del Serrallo, que van copletar la primera sortida del curs amb castells de 6 com el 2d6 i el 4d6 amb l'agulla.