Roberto Fernández, la gran amenaça del Màlaga

La del Màlaga és l'última pantalla per al Nàstic enguany. La més difícil de totes: el monstre final. El camí ha valgut molt la pena, però ara toca passar-se del tot el videojoc. Els de Dani Vidal ja estan al 200% centrats en la final del play-off d'ascens. La Segona Divisió és a només dos partits i el primer serà aquest dissabte a la Rosaleda. 30.000 persones caben en un estadi en què s'ha arribat a gaudir de la Champions League no fa tants anys.

Moltes coses han canviat a Màlaga des de llavors, però l'escut, el nom, la massa social i la història continuen pesant molt. El Nàstic no es preocupa per això, sinó que centra totes les mirades en el terreny de joc, on tots els altres factors no compten. D'això n'ha parlat Nacho González; el central, que va compartir vestidor l'any passat al Mèrida amb Larrubia i Lorenzo, destaca els perills dels malaguenys.

ROBERTO ARRIBA PLETÒRIC

RobertoDioni són les dues referències en atac dels blanc-i-blaus. El primer, amb 18 gols i, el segon, amb 8. Especialment perillós i endollat Roberto Fernández, que ha marcat tres gols al play-off. A les semifinals contra el Celta Fortuna, va marcar a Balaídos i va fer un doblet amb gol a l'afegit a la Rosaleda per sentenciar el bitllet per a la final.

ELS PRECEDENTS DEL CELTA FORTUNA

Dos partits contra el filial del Celta que van ser durs de rosegar per als andalusos. Tal com va passar-li al Nàstic en lliga regular. Els grana, però, van guanyar els dos partits; el Màlaga només un dels dos a la promoció. Cert és, però, que són dos escenaris molt diferents.

La Rosaleda estarà plena per intimidar el Nàstic. Els grana, però, volen que tot plegat es decideixi a Tarragona.