A Ceuta amb la confiança pels núvols

Il·lusió, compromís i confiança en la feina del dia a dia. No ha canviat la filosofia del Nàstic en la setmana prèvia al partit d'anada de les semifinals del play-off d'ascens a 2a Divisió. Diumenge a un quart de deu de la nit, Ceuta - Nàstic. És l'hora de la veritat i no es pot pensar en res més que no sigui sortir a guanyar sense especular. Amb tot, els grana són conscients que l'eliminatòria són 180 minuts i que tenen el partit de tornada a casa.

AMBIENT HOSTIL

Al davant el Nàstic tindrà un Ceuta que al Municipal Alfonso Murube, on s'espera un gran ambient, no perd des del 3 de desembre. De fet, només ha perdut dos partits com a local. Davant la seva afició, el Ceuta suma set victòries consecutives. Cinquè classificat del seu grup, és un equip amb molt potencial ofensiu i que vol tenir la pilota. Amb tot, els de Dani Vidal ja han demostrat que en les grans ocasions no han fallat.

TOTS CAP A CEUTA

Amb la plantilla al complet, el Nàstic viatjarà dissabte al matí cap al nord del Marroc Més de 1000 quilòmetres que no farà sol perquè alguns aficionats grana s'han animat a acompanyar l'equip. La resta, podran viure el duel des del Parc del Francolí, on s'instal·larà una pantalla gegant.