El primer dia de la nova terminal de creuers

La nova terminal de creuers del Port de Tarragona ha entrat en funcionament aquest divendres i que s'ha posat a prova amb la primera operativa. A partir d'ara, els passatgers deixaran de fer ús de carpes temporals i la recepció es farà des del nou edifici. L'operador de la terminal assegura que els usuaris es rebran amb millors condicions. 

L'espai disposa d'un control de seguretat a l'entrada. Un cop dins podran descansar i utilitzar els diferents serveis disponibles fins a l'hora de l'embarcament. El creuer MSC Fantasia ha estrenat la terminal on s'han pogut veure una afluència considerable de creueristes desplaçats a la terminal. Aquesta nova infraestructura ha estat construïda per l'operador de creuers més gran del món, Global Ports Holding durant el darrer any i ha costat uns 5,5 milions d'euros. La inauguració oficial de l'edifici haurà d'esperar, ja que està programada per a després de les eleccions europees, d'aquí a dues setmanes.

La terminal rebrà milers de passatgers cada setmana fins al 26 d'octubre quan acabarà la temporada. Si tot va sobre el previst, hauran passat pel port uns 110.000 viatgers i 60 creuers.