Israel Esteve renova amb el TGN Bàsquet

Israel Esteve afrontarà la seva segona temporada al capdavant del sènior femení del TGN Bàsquet. Aposta del club per donar continuïtat al projecte que ha aconseguit la permanència en l'any de l'estrena a Supercopa Catalana. Per al curs 2024-2025, l'objectiu no serà altre que el de la permanència.

RELLEU GENERACIONAL

I és que serà un any en què les liles hauran d'evolucionar. Les baixes de dues de les jugadores més importants com la capitana Laura Pascual o Claudia Vadillo obligaran a un relleu generacional. És l'hora que la plantilla faci un pas endavant. Mentrestant, el club continua buscant on poder fitxar per acabar de confeccionar un equip competitiu. En una lliga on la majoria d'equips són de Barcelona, el conjunt tarragoní competeix amb inferioritat. Sobretot a l'hora de buscar jugadores.

SENSE LESIONS

El tècnic espera que després de dues temporades amb moltes lesions, aquest curs l'equip pugui entrenar i competir amb condicions.  Aquesta serà la clau perquè el TGN Bàsquet pugui continuar creixent a la màxima categoria del bàsquet català.