La veterania i el somni dels joves, fonaments per al play-off

El Nàstic té una plantilla preparada per al play-off. Almenys així ho viuen des de dins el vestuari, amb un grup que durant tota la temporada ha demostrat estar unit. I no només entre els jugadors, sinó especialment amb el tècnic, Dani Vidal, quan a la primera volta va salvar una destitució guanyant al temps afegit contra el Tarazona.

Una plantilla unida, granítica, i també equilibrada. Per una banda, amb jugadors de contrastada experiència, amb veterania i galons. Parlem, per exemple, del capità, Joan Oriol. També de futbolistes com Trigueros, Borja, Gorostidi, Concha o Marc Fernádez. D'altres de menys edat, però ja molt bregats. Entre ells sumen unes quantes experiències de play-off, fet diferencial a l'hora d'afrontar les semifinals contra el Ceuta.

EL SOMNI DELS JOVES

El Nàstic també té la sort de comptar enguany amb joves de la casa o el Camp de Tarragona per qui ascendir de grana és tot un somni. Hi trobem noms com Pol Domingo, Óscar Sanz, Marc Montalvo, Jaume Jardí o Dani Parra.

JOAN ORIOL RENOVA

Joan Oriol acaba de renovar amb el Nàstic per una temporada més. Als seus 37 anys, té clar que encara li queda gasolina. L'acord per continuar s'ha tancat molt ràpidament. Qui sap si l'any vinent podria arribar la retirada del capità. I si pot ser a Segona Divisió, millor.