L'Ajuntament clausura el local dels Xiquets de Tarragona per risc d'esfondrament

Els Xiquets de Tarragona huaran de buscar un espai provisional per assajar mentre els tècnincs evaluen l'estat real del local del carrer Santa Anna. Així ho van decidir aquest dijous tècnics de l'ajuntament de Tarragona, que van decidir clausurar el local matalasser després de comprovar que les esquerdes detecatdes en anteriors inspeccions havien augmentat.

Els principals problemes del local es troben a la part posterior, la que dona a la plaça dels Àngels. El mal estat de l’equipament, de propietat municipal, ha acabat finalment amb l'ordre de l'Ajuntament de clausurar-lo i prohibir-hi les activitats de la colla castellera. Una situació que ha sorprès a la colla matalassera per la seva immediatesa i que obligarà a buscar una solució provisional que es podria allargar en el temps, i que ha de comptar amb les necessitats pròpies d'una colla de la dimensió dels Xiquets

Ja fa mesos que l'Ajuntament busca solucions als problemes al local situat al carrer Santa Anna. Els serveis tècnics havien col·locat testimonis de guix a les esquerdes detectades en un primer moment que aquest dijous, just abans de l'assaig dels de la camisa ratllada i en el marc d'una visita rutinària, van descobrir que s'havien obert, fet que evidencia el risc real d'esfondrament. Això va fer decidir el desallotjament immediat del local. Els Xiquets de Tarragona hi assajaven des de la seva fundació l'any 1970.