Un altre argument per al play-off: el Nàstic és camaleònic

Molt bon ambient entre els jugadors del Nàstic abans de rebre el Rayo Majadahonda aquest dissabte en l'última jornada de lliga. I és que els de Dani Vidal es planten al final de lliga podent ser subcampions si guanyen contra un equip ja descendit. Els grana passen per un dels millors moments de la temporada en l'instant oportú. Ara bé, la plantilla evita parlar de tràmit contra els madrilenys i avisen que no es poden despistar si volen confirmar la segona posició.

Sigui com sigui, serà la darrera parada abans del play-off d'ascens. Una ocasió potser per fer proves i per allargar les bones sensacions. Pressumiblement, els tarragonins oferiran una versió com la vista en els dos darrers partits, contra Barça Atlètic i Logroñés: anant a buscar la victòria des del xiulet inicial.

ADAPTABILITAT

Això, però, no sempre passa. Enguany s'ha vist un Nàstic camaleònic, capaç d'adaptar-se als rivals, als partits i als contextos. No sempre ha sortit bé, és cert, però s'han vist moltes facetes diferents. Dani Vidal ha estat capaç de plantejar partits més especulatius, d'altres més prepositius i fins i tot alguns amb un bombardeig d'ocasions. La versatilitat ha de servir com a garantia per al play-off.

VARO, A PEL ZAMORA

El que no ha canviat mai és la solidesa defensiva. La línia de quatre al darrere ha estat infranquejable. I tant o més important ha estat el candau a la porteria. Si Alberto Varo no rep cap gol contra el Rayo Majadahonda i el porter del Málaga, Herrero, encaixa, serà el Zamora de la categoria. És a dir, el porter menys golejat dels dos grups. La porteria a zero, una altra garantia per al play-off.