L'Hospitalet renuncia: tot a favor del CBT per continuar a LEB Plata

L'Hospitalet ha renunciat finalment a la seva plaça a LEB Plata, fet que obre les portes de bat a bat al Club Bàsquet Tarragona per continuar a la tercera categoria estatal. La reunió d'aquest dimecres al matí entre la directiva dels del Baix Llobregat i la regidoria d'Esports del municipi no ha estat fructífera. L'Hospi veu com la subvenció municipal no puja i tampoc ha estat capaç d'aconseguir patrocinadors. Això l'obliga a no poder assumir el cànon per ser a LEB Plata.

CONTACTES REPRESOS

Mentrestant, el CBT es posiciona com a màxim candidat per fer-se amb la seva plaça. Feia dies que els tarragonins estaven a l'aguait i ja hi havia hagut primers contactes. Ara, les negociacions entre els dos clubs s'han reprès per efectuar l'operació. L'Hospitalet i CBT optaran, si no hi ha canvis, per la permuta de plaça, un intercanvi sense diners pel mig. Així, els del Serrallo cediran el seu lloc a lliga EBA, on havien tornat després de baixar a les pistes ara fa dos mesos.

APOSTA ECONÒMICA

D'aquesta manera, els de blau aposten fort econòmicament per continuar al bàsquet semiprofessional. Un canvi de paradigma, perquè en els darrers anys s'havia jugat allà on dictaven els resultats sobre el parquet. En aquest sentit, la temporada passada la salvació va ser molt factible fins al final, però sense sort. Des del club hi havia la sensació que no es va encertar d'inici, però que el projecte es va reconduir encertadament per estar a l'altura; ara s'hi vol donar continuïtat per estabilitzar-se en categories LEB.