La continuïtat del CBT a LEB Plata passa per L'Hospitalet

Dies clau per al Club Bàsquet Tarragona per saber si podrà continuar a LEB Plata la temporada vinent. Els blaus van baixar esportivament, però tan bon punt va acabar la competició la directiva es va posar a treballar per intentar mantenir el projecte a la tercera categoria del bàsquet estatal via despatxos. Un escenari que ha anat prenent forma el darrer mes un cop ja s'han conegut els ascensos i descensos.

Ara per ara, tota l'atenció del CBT se centra a L'Hospitalet. Els del Baix Llobregat, rival el curs passat al grup Est, es van salvar en el play-out de descens. No obstant la salvació esportiva, L'Hospitalet arrossega problemes econòmics i podria veure's obligat a vendre la seva plaça a LEB Plata.

DEMANEN INCREMENTAR LA SUBVENCIÓ

Aquest dimarts, la junta dels llobregatencs celebra una reunió per entomar les últimes possibilitats. Tot apunta a aquest dimecres, quan el club es reunirà amb la regidoria d'Esports de L'Hospitalet. El principal reclam és que s'augmenti la subvenció de l'ajuntament, tot i que també treballen per sumar nous patrocinadors. Dues possibilitats que fa dies que barallen, però que ara per ara semblen encara lluny de tancar-se.

PREPARANT ALTERNATIVES

Sigui com sigui, el CBT està molt pendent del que passi a L'Hospitalet. Cal tenir en compte que, l'any passat, en un context semblant, els del Baix Llobregat van trobar finançament per no perdre la plaça a LEB Plata a última hora. Amb tot, si l'opció de L'Hospi no fructifica, el Club Bàsquet Tarragona no tirarà la tovallola i buscarà alternatives.