La Sala Trono coprodueix el seu nou espectacle amb el TNC

La Sala Trono s’enfronta des d’aquest dijous a la seva producció més ambiciosa. Per primer cop, la productora tarragonina s’acompanya del Teatre Nacional de Catalunya per produir un espectacle que es podrà veure a la sala petita del TNC fins al 2 de juny i que a la tardor girarà per Catalunya.

Amnèsia, la proposta escrita i dirigida per Nelson Valente, descriu com processem els nostres records. La trama s’ubica en un poble de Catalunya on una família passa un cap de setmana. Regna la pau fins que una pregunta provoca el caos: algú pot quedar-se un temps amb la mare?, que té demència. L’espectacle compta amb un repartiment de luxe. A Joan Ngrié l’acompanya Biel Rossell i les actrius Victòria Pagès, Míriam Iscla, Màrcia Cisteró i Mercè Arànega.

Si bé ja han actuat altres cops amb la Trono, serà la primera vegada que es veuen junts sobre l’escenari aquests intèrprets. L’acollida ha estat excepcional, a dos dies de l’estrena ja s’ha venut gairebé el 90% de l’aforament programat. Després de la seva estada a Barcelona, la Trono preveu fer gira de l’espectacle per Catalunya a partir de la tardor. Aquesta s’iniciarà al Teatre Tarragona el 2 de novembre.