Un punt més, una jornada menys

El Nàstic ha saltat a la Nova Creu Alta sabent els resultats dels seus rivals directes, però no ha pogut aprofitar l'empat de la Cultural Leonesa per deixar el play-off pràcticament sentenciat. El zero a zero davant el Sabadell és més que just. Segona jornada consecutiva sense anotar del conjunt de Dani Vidal, a qui li està costant molt trobar porteria les últimes jornades.

Els més de 800 aficionats que han acompanyat l'equip fins a Sabadell han tornat a veure a un Nàstic espès. Almenys, això sí, els grana han deixat la porteria a zero per dinovena vegada.

NI OCASIONS NI PENALS A FAVOR

Més preocupant és que hagin passat 35 jornades i al Nàstic, el tercer classificat, encara no li hagin xiulat cap penal a favor. Al 37 de la primera meitat Jaume Jardí l'ha reclamat per una entrada a l'interior de l'àrea. L'àrbitre estava a sobre de la jugada, però no ha vist res.

El Sabadell tampoc ha tingut gaire més encert ofensiu i el poc perill que ha creat ha estat amb tirs llunyans o a pilota aturada.

Ben entrada la segona meitat, els tarragonins han tornat a reclamar una possible pena màxima per un cop a la cara a Marc Fernández. El resultat, el mateix, res de res. 

CAP XUT A PORTERIA

L'acció més clara del Nàstic, que no ha xutat a porteria en 90 minuts, ha arribat al minut 87. La jugada embolicada a l'interior de l'àrea ha acabat amb falta en atac.

EL PLAY-OFF MÉS A PROP

Un punt més i el conjunt de Dani Vidal continua depenent d'ell mateix per estar al play-off. Ja només falten tres jornades i el Nàstic té cinc punts de coixí. La segona posició sí que es complica amb el Barça Atlètic sis per sobre.