La Jove de Tarragona viatjarà a Brussel·les pel 45è aniversari

 

La Colla Jove Xiquets de Tarragona està d’aniversari i per celebrar els 45 anys de la seva fundació, els del Cós del Bou han programat activitats durant tot l’any. Una efemèride que estrena imatge corporativa, amb el segell de l’il·lustrador tarragoní Edu Polo.

En l’àmbit audiovisual, la Jove apostarà per un documental centrat en el 5 de 9 amb folre i la relació de la colla amb la supercatedral dels castells, i per un podcast que recuperarà anècdotes històriques. Altres accions sobre la història de l’entitat es materialitzaran en forma d’àlbum de cromos o d’una exposició fotogràfica. També hi ha programada una jornada per a la infància, mentre que la Diada de l’Esperidió serà el colofó d’un any d’exigència també castellera.

Una altra proposta dels de la camisa lila seran les visites teatralitzades per Sant Magí, en què el grup de teatre (H)istrionics encarnarà personatges històrics dels castells a Tarragona. La Jove tancarà l’any del 45è aniversari amb una sortida a Brussel·les, on actuarà amb els Mannekens, la colla castellera de recent fundació a la capital europea.