El Tarazona frena al Nàstic

El Nàstic s'allunya de l'ascens directe després de perdre per un gol a zero al Municipal de Tarazona. El conjunt aragonès ha demostrat perquè al seu camp només havia perdut quatre partits i és un dels equips menys golejats de la categoria. Els de Dani Vidal sabien que haurien de picar pedra, però la veritat és que al conjunt de 'Molo' sempre se l'ha vist més còmode. Sense que pràcticament passés res al mig del camp el Tarazona ha dominat millor el joc directe. El Nàstic no ha xutat entre els tres pals en tot el partit.

PRIMERA MEITAT SENSE OPORTUNITATS CLARES 

Andreu Guiu ha avisat el primer amb un cop de cap que ha aturat Alberto Varo amb seguretat. També ho ha intentat Keita des de fora de l'àrea. El seu cacau ha fregat el pal. El més destacat dels grana al primer temps, un intent des de molt lluny.

INICI DE SEGON TEMPS NEFAST

L'únic gol del partit ha arribat just començar el segon temps. El Nàstic ha sortit adormit de vestidors i el Tarazona no ho ha desaprofitat. Amb dues pilotades llargues els locals s'han plantat davant la porteria. A la primera, Varo li ha guanyat la partida a Liberto Beltrán. El de la Canonja, però, no ha pogut fer res per evitar l'1 a 0 del mateix davanter al minut 52. El de Castelló l'ha afusellat sol des de l'interior de l'àrea en una jugada on la defensa ha concedit massa facilitats.

CAP OCASIÓ DE GOL

Després del gol, els locals encara han deixat menys espais. Oportunitats visitants, no cap. L'única acció de perill, una jugada on el Nàstic ha reclamat penal per unes possibles mans. Tot i la derrota, la setena de la temporada, el Nàstic encara té cinc punts de marge sobre la sisena posició. El Deportivo, que no ha fallat, i el lideratge, però, queden a set punts quan en falten divuit per jugar-se.