La maquinària castellera de Tarragona ja està en marxa


Els Xiquets de Tarragona ja han estrenat temporada castellera també. Ho van fer dissabte, com a amfitrions d’una actuació a la plaça de la Font van segellar les primeres aletes de l’any en forma de 5 de 7 i 7 de 7, i que van anar precedits dels dos bàsics de 7. Al costat dels de la camisa ratllada també hi havia els Xiquets de Vila-seca, que van completar el 3 i el 3 de 6 amb el pilar, mentre que el 4 els va quedar en intent desmuntat.

A la mateixa hora, al Serrallo els del barri mariner s’estrenaven a casa revalidant l’actuació que van portar a Altafulla amb el 3, el 4 i el 4 de 7 amb l’agulla. També hi va ser la Jove de Tarragona, que va continuar rodant la gamma de 7 i mig amb el 5 de 7, el 4 i el 4 amb el pilar, i els Nois de la Torre, amb la primera aleta de 7 de l’any. Va ser el 4 de 7, que van completar després de desmuntar-ne un primer intent, i acompanyat del 3 de 6 amb el pilar i el 4 de 6 amb el pilar.

Amb aquest cap de setmana, les quatre colles de Tarragona ja han engegat la maquinària i es preparen per a la primera cita conjunta, que serà per la diada de Sant Jordi.