Només 2 victòries separen el TGN Bàsquet de la permanència a Copa Catalunya

Queden 4 jornades i les liles depenen d'elles mateixes per continuar a la màxima divisió del bàsquet femení català. Els números diuen, en principi, que cal sumar la meitat dels partits en disputa.

Guanyar dissabte a Igualada suposaria enllestir més de la meitat de la feina perquè es tracta d'un dels rivals que encara pot atrapar a la taula el TGN Bàsquet. Les noies d'Albert del Rei són segones, amb dues victòries de marge sobre el quart classificat, el primer dels equips que no tindria la salvació assegurada. Enmig de les tarragonines i de la zona de perill hi ha el conjunt de l'Anoia, un rival complicat especialment a la seva pista.

Les estadístiques del TGN Bàsquet són notables amb 10 victòries i 4 derrotes però petits detalls van provocar que disputi la fase per la permanència i no pas la d'ascens. Des de fa dues setmanes el vestidor compta amb dos efectius menys, els de Marina Romeu i Marta Ferrús, baixa definitiva al club. Però la maquinària segueix en funcionament.

L'Igualada-TGN Bàsquet es disputarà dissabte a les 17.30 hores.. La permanència seria virtual si el Roser perd davant el JET i el Bencriada fa el mateix davant el Terrassa.