El Mare Nostrum Cup se celebrarà també a la Xina

La primera quinzena d'agost el principal torneig de futbol base del territori i un dels més importants de Catalunya farà el salt al país asiàtic i durant la mitja dècada vinent. Així serà després de l'acord entre els responsables salouencs i els de l'empresa China Sports Futurity Investement, que ja organitza una lliga juvenil a la Xina amb més d'un miler d'equips inscrits.

L'objectiu és potenciar el futbol formatiu a la Xina en un torneig que comptarà amb la presència de clubs de les principals lligues europees. D'aquesta manera els impulsors de la iniciativa volen que els conjunts juvenils xinesos puguin mesurar les seves forces amb els grans d'Europa.

Durant la Setmana Santa el Complex Esportiu Salou Futbol va acollir, com sempre, el Mare Nostrum Cup. El Llevant, l'Espanyol i el Chelsea són alguns dels equips que han mostrat ja el seu interès. Sempre es tractarà de clubs de les 5 grans lligues europees. Els guanyadors del certamen asiàtic tindran passi directe al torneig de Salou, que enguany va complir la quinzena edició.